Svet elektronike

ponedeljek
25 september 2017
Text size
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Domov Revija Nova številka Microchip razkril nov razhroščevalnik

Microchip razkril nov razhroščevalnik

E-pošta

Podjetje Microchip napoveduje svoje novo MPLAB® ICD 4 razvojno orodje za programiranje in odpravljanje napak (razhroščevanje) v samem vezju, za uporabo s katerimikoli Microchip PIC® mikrokontrolerji in dsPIC® digitalnimi signalnimi procesorji. MPLAB ICD 4 vključuje vse že obstoječe funkcije priljubljenega razhroščevalnika MPLAB ICD 3, hkrati pa s hitrejšim procesorjem in povečanim pomnilnikom ponuja višjo hitrost.

Slike niKljučna dejstva:

 • MPLAB® ICD 4 ima hitrejši procesor in povečan RAM
 • Doseže do dvakrat večjo hitrost razhroščevanja kot prejšnje generacije ICD
 • Ponuja podporo za širok razpon napajalnih napetosti od 1,20 do 5,5 V in večjo fleksibilnost
 • Podpira vse PIC® mikrokontrolerje in dsPIC® digitalne signalne procesorje prek MPLAB X integriranega razvojnega okolja (IDE)

Slike niZnatno izboljšanje hitrosti pri MPLAB ICD 4 so dosegli z uporabo 32-bitnega mikrokontrolerja, ki deluje pri 300 MHz. Hitrejša obdelava, skupaj s povečanim obsegom razpoložljivega pomnilnika na 2 MB, ima za posledico izdelek, ki je dvakrat hitrejši od svojega predhodnika. MPLAB ICD 4 v obliki hokejskega ploščka je nameščen v robustnem črnem ohišju z brušenim aluminijastim pokrovom, poudarjenim s svetlobnim LED trakom, ki označuje stanje razhroščevanja. Orodje ponuja naslednje funkcije:

 • Širši napetostni razpon ciljne aplikacije, vse od 1,20 do 5,50 V
 • Z zunanjim napajalnikom lahko nastopa tudi v vlogi napajalnega vira s tokovno zmogljivostjo 1 A
 • Možnost izbire pull-up / pull-down vmesnika do ciljnega sistema
 • Nastavljiva hitrost vmesnika za optimirano programiranje in odpravljanje napak
 • Inteligenten, robusten vmesnik z odkrivanjem napak in z visoko imunostjo
 • Sposobnost JTAG razhroščevanja

Novo Microchipovo orodje za razhroščevanje v ciljnem vezju (In-Circuit programming and Debugging, ICD) MPLAB ICD 4 je enostavno za uporabo in podpira vse PIC mikrokontrolerje in dsPIC digitalne signalne procesorje iz Microchipove ponudbe prek integriranega razvojnega okolja MPLAB X (IDE). To strankam poenostavlja proces načrtovanja, ko se odločijo za selitev iz enega PIC mikrokontrolerja na drugega, da bi zadovoljili potrebe svoje aplikacije. MPLAB ICD 4 (DV164045) je že na voljo, prodajna cena pa je 249,95 dolarja. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja Microchip na naslovu: www.microchip.com/ICD4

Opomba: Ime in logotip Microchip sta registrirani blagovni znamki podjetja Microchip Technology Incorporated v ZDA in drugih državah. Vse druge blagovne znamke, ki so morda tu omenjene, so last njihovih podjetij.

Microchip razkril nov razhroščevalnik

Microchip Technology Inc

www.microchip.com

2017_SE255_7

Zadnjič posodobljeno ( Sreda, 30 Avgust 2017 13:15 )  
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval

PayPal naročnina

Svet elektronike zdaj z več vsebine (Arduino, ARM, Raspberry PI, PSoC, PIC, lestvično programiranje, radioamaterstvo...)

 

Če želite kupiti celoletno Naročnino na tiskano revijo Svet elektronike z vključenim 10% popustom po ceni samo 44,95 Evrov kliknite spodnji gumb (velja za pravne osebe!)

 

Če želite kupiti celoletno Naročnino na tiskano revijo Svet elektronike z vključenim 20% popustom po ceni samo 39,95 Evrov kliknite spodnji gumb (velja za fizične osebe!)

 

Če želite kupiti celoletno Spletno naročnino na revijo Svet elektronike po ceni samo 20,33 Evrov kliknite spodnji gumb.

 

Če ste obstoječi naročnik tiskane revije ali avtor članka v reviji Svet elektronike in želite kupiti Spletno naročnino na revijo Svet elektronike s 50% pustom po ceni samo 10,16 Evrov kliknite spodnji gumb.

 

V primerih spletne naročnine boste na Vaš email naslov v enem delovnem dnevu prejeli Uporabniško ime in Geslo za celoletno Spletno naročnino na revijo Svet elektronike

Prijava na naše novice

Ne zamudite najnovejših novic!

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če želite izvedeti več o uporabi piškotkov si preberite našo Politiko o piškotkih.

Sprejmem piškotke s te strani

EU Cookie Directive Plugin Information