Svet elektronike

Ŕetrtek
17 avgust 2017
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Uporovna lestvica

Uporovna lestvica

Za ozna─Źevanje uporov "UPOROVNA LESTVICA" se uporabljata dva osnovna na─Źina:

  • ALFANUMERI─îNO OZNA─îEVANJE (ozna─Źevanje s pomo─Źjo ┼ítevilk in ─Źrk),
  • OZNA─îEVAN...
Ve─Ź ...

Spajkanje TQFP komponent

Spajkanje TQFP komponent

Spajkanje TQFP komponent ┼że sodi v te┼żje in zahtevnej┼íe naloge. Predvsem se to opazi pri komponentah, ki imajo zelo majhen razmak med priklju─Źki. Tak┼í...

Ve─Ź ...

Elektronika za za─Źetnike - FET-i (4)

Elektronika za za─Źetnike - FET-i (4)

Tranzistor z u─Źinkom polja (FET), temelji na nadzorovanem elektri─Źnem polju in s tem na nadzorovano prevodnost kanala z vplivom na nosilce toka v polp...

Ve─Ź ...

Kratka šola programiranja mikrokontrolerjev

Kratka šola programiranja mikrokontrolerjev

Pri─Źe smo silnemu napredku na vseh podro─Źjih tehni─Źnih znanosti. Novodobne tehni─Źne znanosti se imajo temu napredku zahvaliti predvsem razvoju proceso...

Ve─Ź ...
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval

PayPal naro─Źnina

Svet elektronike zdaj z ve─Ź vsebine (Arduino, ARM, Raspberry PI, PSoC, PIC, lestvi─Źno programiranje, radioamaterstvo...)

 

─îe ┼żelite kupiti celoletno Naro─Źnino na tiskano revijo Svet elektronike z vklju─Źenim 10% popustom po ceni samo 44,95 Evrov kliknite spodnji gumb (velja za pravne osebe!)

 

─îe ┼żelite kupiti celoletno Naro─Źnino na tiskano revijo Svet elektronike z vklju─Źenim 20% popustom po ceni samo 39,95 Evrov kliknite spodnji gumb (velja za fizi─Źne osebe!)

 

─îe ┼żelite kupiti celoletno Spletno naro─Źnino na revijo Svet elektronike po ceni samo 20,33 Evrov kliknite spodnji gumb.

 

─îe ste obstoje─Źi naro─Źnik tiskane revije ali avtor ─Źlanka v reviji Svet elektronike in ┼żelite kupiti Spletno naro─Źnino na revijo Svet elektronike s 50% pustom po ceni samo 10,16 Evrov kliknite spodnji gumb.

 

V primerih spletne naro─Źnine boste na Va┼í email naslov v enem delovnem dnevu prejeli Uporabni┼íko ime in Geslo za celoletno Spletno naro─Źnino na revijo Svet elektronike


Na┼ía spletna stran uporablja pi┼íkotke. ─îe ┼żelite izvedeti ve─Ź o uporabi pi┼íkotkov si preberite na┼ío Politiko o pi┼íkotkih.

Sprejmem piškotke s te strani

EU Cookie Directive Plugin Information