0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceMicrochipovi polprevodniki, ki delujejo do 150 ° C

    Microchipovi polprevodniki, ki delujejo do 150 ° C

    Microchip sporoča, da ima med proizvajalci najširši portfelj polprevodnikov, ki so namenjeni delovanju pri temperaturi okolice do 150 ° C, vključno z 8 – in 16-bitnimi PIC ® mikrokontrolerji (MCUs) in dsPIC ® digitalnimi signalnimi krmilniki (DSCs), serijskimi EEPROM-i in analognimi komponentami.

    Komponente so razvrščene in preskušane v skladu z AEC-Q100 Grade 0 zahtevami. So optimalna izbira za vgradnjo v prostor z motorjem v avtomobilski industriji, industrijske aplikacije v ekstremnih pogojih, kot je na primer vrtanje naftnih vrtin in razsvetljava, ter za medicinsko uporabo v napravah, ki jih je potrebno sterilizirati v sterilizatorjih. Inženirji lahko sedaj dodajo inteligenco neposredno aplikacijam, ki morajo delovati pri visokih temperaturah, saj lahko polprevodniške komponente vgradite neposredno na sklope, ki so izpostavljeni visokim temperaturam. Ta možnost odpira vrata celi vrsti novih elektronskih aplikacij, ki prej niso bile mogoče. Več informacij je na voljo na novih spletnih straneh Microchip-ovega High-Temperature Design centra.

    Glavne značilnosti:

    • komponente so razvrščene in preskušane v skladu z AEC-Q100 Grade 0 zahtevami,
    • sledi naraščajočemu povpraševanju po komponentah, ki lahko delujejo pri temperaturah nad 125 ° C,
    • omogoča polprevodniškim komponentam, da se vgradijo neposredno na visoko-temperaturne sklope.

    S povečanjem potreb trga po polprevodniških komponentah, ki delujejo nad 125 ° C, je portfelj Microchip-ovih komponent kot naročen za reševanje teh zahtev, saj ustrezajo zahtevam AEC-Q100 Grade 0. Z največjim in najobsežnejšim portfeljem polprevodnikih čipov za uporabo v aplikacijah za visoke temperature, je Microchip s svojimi visoko temperaturnimi izdelki omogočil boljšo povezljivost, bolj inteligentno krmiljenje motorjev, izboljšal učinkovitost sistemov in znižal stroške takšnih sistemov, v primerjavi s klasičnimi mehanskimi ali pred tem dostopnimi elektronskimi rešitvami.

    Možnost namestitve polprevodnikov neposredno na sklope, ki so izpostavljeni visokim temperaturam pomeni, da lahko odslej brezkrtačne enosmerne motorje (BLDC) uporabljamo namesto jermenskih mehanskih prenosov za pogon vodnih črpalk, kot ventilatorje za hlajenje motorja, za različne funkcije v turbinskem polnilniku in za uravnavanje lopute pri pripravi zmesi goriva in zraka. To lahko močno izboljša učinkovitost porabljenega goriva in zmanjša emisije, vse po zaslugi uporabljene učinkovitejše inteligentne tehnologije. Senzorje je zdaj mogoče dati neposredno v avtomobilske menjalnike, hladilne tekočine motornih sistemov in rezervoarje z oljem. Mikrokontrolerji ponujajo CAN in LIN povezljivost, omogočajo sklope majhnih dimenzij in učinkovite medsebojne povezave. Odprava temperaturne zaščite in posebnega ožičenja znižuje stroške in kompleksnost naprav v industrijskih in avtomobilskih aplikacijah. Poleg tega je lahko aktivna elektronika vgrajena tudi na (ali v) sterilnih medicinskih instrumentih in deluje tudi med postopkom sterilizacije.

    Microchipovi polprevodniki, ki delujejo do 150 ° C
    2010_SE171_11
    www.microchip.com