0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaPredstavljamoNaredite zunanje vsebine trezorja lastne

    Naredite zunanje vsebine trezorja lastne

    Z marljivim in usposobljenim razvijalcem lahko razvoj enotne zbirke zanesljivih CAD modelov (simbol, odtis, parametrični podatki) za komponento traja dolgo časa. Tudi če bi bile na voljo vse zahtevane informacije, ustvarjanje in preverjanje enostavne 32 pinske komponente lahko na podlagi izkušenj povemo, da traja 20 minut. Če čas pomnožimo s stotinami različnih komponent v nekem projektu, je rezultat ogromno vloženih delovnih ur, še preden je zasnova načrta končana.

    Slike niPri delu z zunanjimi viri za projektno vsebino, je prenos vsebine razvijalcem in nato spreminjanje dokumentacije skladno s standardom načrtovanja TIV-a, tako velika naloga, da se včasih ne splača, ne glede na to ali gre za prenos to celotnega vezja ali pa samo komponent.

    Komponente in referenčna vezja so kritični del vsakega projekta in so kot gradbeni bloki vsakega načrta. Kadar podjetje nabavlja zunaj, mora imeti zanesljive procese za preverjanje vsega, od stila odtisa do preference dobavne verige komponent. Altiumov trezor nudi velik nabor vsebin. Na voljo je več kot 140.000 usposobljenih in potrjenih komponent. Vsaka komponenta vključuje 3D model in parametrične podatke, prav tako tudi tipičen simbol in odtis. Da razvojniki resnično izkoristijo od zunaj razvite knjižnice in referenčna vezja, jih morajo pridobiti in jih na nadzorovan in zanesljiv način spremeniti tako, da ustrezajo njihovim potrebam.Slike ni

    V izogib dragim predelavam vsebin iz zunanjih virov napišimo, da Altium trezor vsebuje prilagodljiv filter vsebin, ki lahko samodejno spreminja vsebine tako, da se ujemajo s standardom vašega podjetja.

    Kaj pa, če bi:

    • se lahko popolnoma izognili razvojnem času komponent,
    • lahko zagotovili, da so vse zunaj razvite knjižnice pod vašo kontrolo,
    • lahko prenesli vsebino iz Altium trezorja in jo samodejno objavili v svojem trezorju,
    • lahko prihranili čas z avtomatizacijo spremembe pridobljenih vsebin,
    • lahko odpravili zmedo z ohranjanjem trdne vezi med lastno vsebino in prvotnim virom,
    • lahko izkoristili zunanje vsebine brez potrebe da ohranite povezavo z zunanjim trezorjem,
    • v vaš projekt lahko varno vključili referenčna vezja iz zunanjega vira?

    Celotni članek

    Naredite zunanje vsebine trezorja lastne

    CadCam Design Centar

    www.cadcam-group.eu

    www.altium.com

    2014_SE217_27