0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNovicePolimerni tantal čip kondenzator za visoko energetske aplikacije

    Polimerni tantal čip kondenzator za visoko energetske aplikacije

    AVX je predstavil svojo novo serijo polimernih tantal čip kondenzatorjev s priključki spodaj za visoko energetske aplikacije. Serija DTD PulseCap™ kondenzatorjev ima razpon kapacitivnosti od 220µF do 1500µF, visok izkoristek prostora in nizek ESR, zato so idealni za uporabo v polprevodniških notranjih diskih (SSD) in pri zunanjih (HHD) diskih ter v široki paleti brezžičnih oddajnikov.

    Podjetje AVX Corporation, vodilni proizvajalec pasivnih komponent in povezovalnih rešitev je predstavilo svojo ​​novo serijo TCN PulseCap™ tantal elektrolitskih čip kondenzatorjev, različico z AVX polimer elektrodami, kot so jih uporabili pri TLN PulseCap™ seriji kondenzatorjev visoke kapacitivnosti. Vgrajeni so posamezno v ista velika nizkoprofilna ohišja (EIA 7361-20), kot je njegova matična serija, kjer kapacitivnosti segajo od 220µF do 1500µF. Novi serija TCN PulseCap kondenzatorjev ima poleg katode iz prevodnega polimerja in nizke ESR upornosti tudi priključke na spodnji strani ohišja za večji izkoristek razpoložljivega prostora in višjo gostoto komponent na tiskanem vezju. Serija TCN PulseCap kondenzatorjev je idealna izbira, kadar jih v aplikacijah uporabimo kot energijske banke ali kot kondenzatorje v pogonih polprevodniških diskov (SSD) in zunanjih trdih diskov (HHD), kakor tudi za široko paleto brezžičnih oddajnikov, vključno s pametnimi števci in pametnimi karticami.

    »Ker imajo namesto običajnih stranskih spajkalnih priključkov nizkoprofilne 2 mm priključke na spodnji strani lahko novi tantal čip kondenzatorji serije TCN PulseCap omogočajo visok izkoristek prostora in večjo gostoto elementov na tiskanem vezju, zaradi česar so idealni za aplikacije, ki po eni strani zahtevajo veliko energijo, po drugi strani pa nizek profil, kot so na primer SSD in HDD diski, »je dejal Allen Mayar, vodja trženja izdelkov na AVX.

    Serijo TCN PulsCap kondenzatorjev izdelujejo za enosmerne napetosti 6,3 V in 16 V, kondenzatorji ne vsebujejo svinca in so ​​skladni z direktivami RoHS. Delovanje je zagotovljeno v območju od -55°C do +85°C. Serija ima ± 20% toleranco od nazivne kapacitivnosti, 0,1 CV uhajanja enosmernega toka in je primerna za obdelavo s trikratnim spajkanjem s tehnologijo pretaljevanja pri 260°C. Dobavni rok za to serijo kondenzatorjev je od 8 do 12 tednov.

    Več informacij o novi seriji TCN PulseCap tantal elektrolitskih kondenzatorjev AVX s priključki na spodnji strani in s prevodnimi polimernimi elektrodami si lahko ogledate ali prenesete, če obiščete spletno stran http://avx.com/docs/Catalogs/tcnpulse.pdf. Za dodatne informacije obiščite www.avx.com.

    Polimerni tantal čip kondenzator za visoko energetske aplikacije

    www.awx.com

    2014_SE216_10