0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More

    Diodes AP1694

    Krmilnik LED gonilnika z visokim PF, visoko učinkovitostjo in možnostjo zatemnitve za neposredno napajanje iz omrežja.

    Slike niAP1694 je visoko zmogljiv korektor AC/DC faktorja moči za aplikacije LED gonilnikov z možnostjo zasenčenja, ki so napajani iz omrežja. To vezje uporablja tehnologijo pulzno frekvenčne modulacije za uravnavanje izhodnega toka ob hkratnem doseganju visokega faktorja moči in nizkega THD. Deluje kot BCM (Boundary Conduction Mode) krmilnik, kar je ugodno v smislu EMI.
    AP1694 zagotavlja natančno regulacijo konstantnega toka (CC) pri tem pa odpadeta optični spojnik in sekundarno regulacijo vezje . Prav tako odpravlja potrebo po kompenzacijski zanki, hkrati pa ohranja stabilnost. Krmilnik izpolnjuje zahteve IEC6100 – 3-2 harmonskega standarda.
    AP1694 ima nizek zagonski tok in nizek tok med delovanjem. Vgrajeno ima tehnologijo dinamičnega krmiljenja baze gonilnika in način preklopa v dolini (valley-on), s čimer se doseže visoka učinkovitost. Prav tako ima bogat nabor funkcij zaščite, vključno z zaščito pred prenapetostjo, pred kratkim stikom in pred prekoračeno temperaturo.
    Slike ni> AP1694 zagotavlja LED gonilnik z možnostjo zatemnitve s širokim naborom možnosti glede združljivosti, vključno z zatemnitvijo z naraščajočim robom in padajočim robom. Z vezjem AP1694 lahko dosežemo globoko zatemnjevanje, vse do 1% , medtem pa ostaja krivulja zatemnitve skladna s standardom NEMA SSL6 . Integrirano vezje AP1694 je na voljo v SO-8 ohišjih (slika 1).

    Glavne značilnosti:

    • Krmiljenje izhodnega (sekundarnega) toka na primarni strani brez optosklopnika,
    • BCM režim delovanja za doseganje visokega izkoristka,
    • visok PF in nizek THD,
    • visoka stopnja izkoristka brez zatemnitve,
    • širok nabor združljivosti glede vrste zatemnitve

    Celotni članek

    Diodes Incorporated

    www.diodes.com

    2014_SE216_23