0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceMicrochip je predstavil svoje novo PIC32 Bluetooth® Audio razvojno orodje

    Microchip je predstavil svoje novo PIC32 Bluetooth® Audio razvojno orodje

    Microchip je predstavil nov komplet razvojnega orodja, PIC32 Bluetooth® Audio Development Kit. Komplet omogoča razvoj aplikacij po meri s PIC32 mikrokontrolerji za Bluetooth in USB digitalne zvočne rešitve.

    Ključna dejstva:

    • Lažji razvoj priključitvenih dokov za pametne telefone s tehnologijo Bluetooth® in Bluetooth zvočniki.
    • Do 24-bit 192 kHz zvoka, USB Host / Device povezljivost in Apple® pristnosti naprave.
    • Bluetooth-certificiran strojni modul in A2DP avdio programska oprema zmanjšata stroške certificiranja.
    • Avdio ali Bluetooth hčerinske kartice omogočajo prožnost pri prilagajanju.

    Bluetooth Special Interest Group (SIG) je ustvarila Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), ki omogoča udobni brezžični stereo zvok za aplikacije, kot so med drugim tudi doki za pametne telefone doma, avtomobilski zvočni doki, brezžični zvočniki, avdio-video sprejemniki in kompaktni avdio sistemi. Bluetooth avdio podpora je sedaj že običajna zahteva pri rešitvah za doke pametnih telefonov. Uporabniki lahko svoj ​​telefon uporabljajo kot vir glasbe in obenem kot daljinski upravljalnik, s katerim prek celega prostora izberejo skladbo po lastni izbiri in jo potem poslušajo. Z izzivi v RF načrtovanju, razvoju programske opreme in certificiranju, potrebujejo razvijalci preverjeno orodje, ki je preprosto za uporabo, obenem pa popoln komplet za razvoj, ki omogoča takojšnje delo in prinaša takojšnje rezultate. Ker pa se zahteve trgov razlikujejo, potrebujejo razvijalci prožno orodje, da prilagodijo svojo razvojno platformo tako, da ustreza njihovemu ciljnemu trgu.

    Razvojno orodje PIC32 Bluetooth Audio Development Kit, ki ima že vgrajeno avdio streaming demo kodo, omogoča do 24-bitni , 192 kHz avdio in je bil preizkušen z več kot 100 različnimi avdio napravami, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth, kar pomeni naprave 18 različnih proizvajalcev . Modul z Bluetooth strojno opremo in A2DP Bluetooth avdio programska oprema sta bila potrjena s strani Bluetooth.org, kar razvijalcem prihrani precejšnje stroške, ki bi jih imeli v zvezi s certificiranjem . Modularna zasnova omogoča razvijalcem , da preprosto zamenjajo priložene hčerinske ploščice (eno za avdio in eno za Bluetooth), s čimer lahko ustvarijo svoje lastne prilagojene različice s svojo najljubšo avdio in brezžično rešitvijo. Komplet podpira tudi povezljivost kot USB gostitelj in delovanje kot USB naprava, ima vmesnik modula za preverjanje pristnosti Apple® naprav, 2- palčni barvni LCD zaslon, pet tipk za splošno uporabo, 5 LED indikatorjev in priključni vmesnik za nadgradnje PIC32 mikrokontrolerjev. V kompletu je vključen mikrokontroler PIC32MX450F256, ki deluje na 80 MHz in ima 256 KB Flash in 64 KB RAM pomnilnika. S tako širokim naborom funkcij in prilagodljivostjo na splošno predstavlja komplet odlično razvojno orodje.

    Microchip za omenjeni Bluetooth kit objavlja tudi potrebne knjižnice, ki omogočajo več avdio in podatkovnih profilov, poleg tega pa še USB digitalni avdio. Med knjižnjicami lahko najdete Bluetooth Serial Port Protocol (SPP), ki je sedaj že voljo za prenos na spletni strani http://www.microchip.com/get/UN9B; Bluetooth Audio Suite 1 (A2DP s podporo standardnemu SBC kodeku) in Bluetooth audio Suite 2 (A2DP s podporo SBC + AAC kodekom).

    Razvojni komplet PIC32 Bluetooth Audio Development Kit (DV320032) stane 199,99 $, Bluetooth audio Suite 1 (SW320014-1) 299,00 $ in Bluetooth audio Suite 2 (SW320014-2) 499,00 $, so pa vsi že na voljo.

    Za več informacij obiščite spletno stran Microchip na http://www.microchip.com/get/1FL9.

    Opomba: Imeni in logotipa Microchip ter PIC sta registrirani blagovni znamki podjetja Microchip Technology Incorporated v ZDA in drugih državah. Vsi drugi zaščitni znaki, omenjeni v tem dokumentu so last njihovih podjetij.

    Microchip je predstavil svoje novo PIC32 Bluetooth® Audio razvojno orodje

    Microchip Technology Inc

    www.microchip.com

    2013_SE214_5