0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceelement14 ima nov razvojni komplet, ki temelji na ARM®

    element14 ima nov razvojni komplet, ki temelji na ARM®

    Novi DM3730 zagotavlja najboljši ARM in grafične zmogljivosti v svojem razredu skupaj z nizko porabo energije. element14 je pri Premier Farnell globalna spletna skupnost inženirjev, ki načrtujejo elektroniko. Objavili so, da so na voljo razvojni kompleti , ki temeljijo na DM3730 ARM®. To je popoln razvojni sistem za razvoj ugnezdenih sistemov, ki pospeši čas do trženja medijsko bogatih prenosnih aplikacij.

    Komplet ponuja razvijalcem digitalni multimedijski procesor na osnovi ARM TI DaVinci™, prilagojen za digitalni avdio, video, fotografiranje in vizualne aplikacije. DM3730 komplet vsebuje procesor za splošne namene, video pospeševalnike in C64 DSP ter je prilagojen za številne aplikacije, kot so prenosni podatkovni terminali, navigacija, v avtomobilski industriji, v igralništvu, medicinskih napravah, hišni avtomatizaciji, pri vmesnikih človek-stroj, pri testnih in merilnih napravah ter pri industrijskem krmiljenju.

    Zadnji primerki kompletov so po promocijski ceni na voljo prek Farnella, ki omogoča tudi enostaven dostop do načrtovanja z ARM Cortex® Core™-A8 mikrokontrolerjem in omogoča inženirjem, da oblikujejo svoje aplikacije z visoko kakovostjo grafike in video aplikacije z nizko porabo energije. Komplet podpira veliko perifernih naprav, vključno z vmesnikom za LCD zaslon na dotik in deluje z Android™, Microsoft® Windows® CE in Linux® operacijskimi sistemi.

    Za celoten seznam funkcij razvojnega kompleta DM3730 obiščite farnell.

    element14 ima nov razvojni komplet, ki temelji na ARM®

    2012_SE193_18