0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaPredstavljamoNOV Siemensov kompakten frekvenčni pretvornik SINAMICS G120C

    NOV Siemensov kompakten frekvenčni pretvornik SINAMICS G120C

    SINAMICS G120C postavlja nove standarde v svojem razredu frekv. pretvornikov (Sinamics G) v smislu velikosti ohišja, hitrega komisioniranja, posebno enostavnega operacijskega panela, prijaznega servisiranja in visoke integrirane funkcionalnosti.

    Odločilne prednosti za strojegradnjo

    SINAMICS G120C je zasnovan posebej za proizvajalce originalne opreme (OEM), ki želji stroškovno sorazmerno poceni frekvenčne pretvornike manjših dimenzij, z enostavno uporabo in imajo širok nabor funkcij. Ti frekvenčni pretvorniki so še posebej zmogljivi po moči glede na dimenzijsko velikost ohišja in se uveljavljajo s hitrim in preprostim zagonom ter enostavnim programskim orodjem za parametriranje. V osnovni izvedbi imajo integrirano: Varnostne funkcije (STO (safe torque off) preko sponk ali PROFIsafe), mrežne povezave preko standardnih vodil in reža za kartico za kloniranje parametrov.Slike ni

    V treh različnih ohišjih pokriva SINAMICS G120C področje moči od 0,55kW do 18,5kW. Za povečanje energijske učinkovitosti je frekv. pretvornik opremljen z vektorsko regulacijo za optimirano rabo energije in ima opcijo avtomatičnega zmanjšanja pretoka. Frekvenčni pretvornik je del TIA (Totally Integrated Automation) z vodili PROFIBUS, Modbus RTU, CAN in USS komunikacijski vmesniki.

    Uporaba in zagon sta realizirana hitro in preprosto z uporabo osebnega računalnika preko USB vmesnika ali preko BOP-2 (Basic Operator Panel) ali IOP (Intelligent Operator Panel).

    Celotni članek

    NOV Siemensov kompakten frekvenčni pretvornik SINAMICS G120C

    2011_SE189_12

    www.siemens.si