0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceRazvojni KIT za Android ™

    Razvojni KIT za Android ™

    Microchip je predstavil svoj starter KIT za razvoj dodatkov za Android ™, ki omogoča razvoj dodatkov na platformi Google Android, natančneje, Android različic 2.3.4, 3.1 in kasnejših. Vključuje nov vmesnik, ki omogoča razvoj aplikacij za neposredno komunikacijo z opremo, priključeno na pametne telefone ali tablični računalnik prek USB vodila.

    Ključna dejstva:

    • omogočajo enostavno načrtovanje, razvoj in razhroščevanje dodatkov za pametne telefone Android in tablične računalnike,
    • podprto z brezplačno knjižnico programske opreme,
    • temeljijo na Microchip 16 in 32-bitnih PIC® mikrokontrolerjih.

    Slike niSlike niKompleti so sestavljeni iz ploščice razvojnega orodja in programske knjižnice, ki jo lahko brezplačno prenesete. Omogoča hiter in enostaven razvoj pripomočkov za Android pametne telefone in tablične računalnike in temelji na velikem naboru Microchip 16-bitnih in 32-bitnih PIC®mikrokontrolerjev. Ti mikrokontrolerji ponujajo vrhunske karakteristike, integrirano povezljivost in tehnologijo izredno nizke porabe eXtreme Low Power z najnižjo porabo energije v tej veji industrije v načinu mirovanja (sleep mode). Kratko filmsko predstavitev tega KIT kompleta si lahko ogledate.

    Po analizah Nielson Company predstavljajo pametni telefoni Android 40,8% vseh nakupov pametnih telefonov od junija do novembra 2010. To predstavlja velik tržni potencial za strojno opremo, vključno z aplikacijami v avtomobilski industriji, pri hišnih napravah, v fitnes, zdravstvenih in poslovnih aplikacijah. Začetni Microchip paket naj bi poenostavil delo projektantom za hitrejše načrtovanje, razvoj in razhroščevanje razširitvene elektronike za ta velik in rastoč trg. Poleg načrtov in gerber datotek za razvoj tiskanih vezij ponujajo tudi brezplačno programsko opremo v obliki knjižnice, kjer so vključeni vzorci protokolov in abstraktna plast, ki omogoča oblikovalcem, da se lahko bolj posvetijo razvoju svoje ciljne aplikacije. Razvojna ploščica ima USB priključek, vgrajen razhroščevalnik, programski uporabniški vmesnik in standardni Arduino priključek za uporabo s številnimi razširitvenimi karticami »Shield« različnih proizvajalcev.

    Slike ni“Ti prelomni začetni KIT kompleti bodo v pomoč razvijalcem Android opreme, ki bodo lahko svoje inovativne izdelke dali na trg hitreje,« je dejal Mitch Obolsky, podpredsednik Microchip Advanced Microcontroller Architecture Division. »Ti KIT kompleti razvijalcem poenostavljajo celotni postopek za razvoj na tisoče potencialnih aplikacij za Android telefone in tablične računalnike, s čimer lahko ustvarijo edinstvene in raznolike dodatke, ki temeljijo na naši široki paleti 16 in 32-bitnih PIC mikrokontrolerjev«.

    Vključeni primeri aplikacij nekaterih pripomočkov: v avtomobilu (avto kompleti, avdio, GPS), doma (avdio doki, daljinsko upravljanje, varnostno kopiranje podatkov); pri fitnesu in v medicini (merilnik glukoze, fitnes naprave); v podjetjih (terminali kreditnih kartic, projektorji).

    Microchip PIC24F Starter Kit za razvoj Android dodatkov (koda za naročanje: # DM240415) je v tem trenutku že na voljo za 79,99 $.

    Microchip PIC32 Starter Kit za razvoj Android dodatkov (koda za naročanje: # DM320412) bo predvidoma na voljo v tretjem četrtletju leta 2011 za 79,99 $.

     

    Razvojni KIT za Android ™

    2011_SE188_59

    www.microchip.com