0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaPredstavljamoFarnell sponzorira 3 atlete-invalide za paraolimpijske igre leta 2012

    Farnell sponzorira 3 atlete-invalide za paraolimpijske igre leta 2012

    Portal element14 bo sledil tem trem elitnim atletom v naslednjih dveh letih, tako da bo na posebnem portalu objavljal najnovejše ugotovitve v športni tehnologiji.

    Farnell, vodilni večkanalni distributer in distributer elektronskih storitev in izdelkov, z veseljem naznanja podporo trem atletom-invalidom, in sicer Davidu Stoneu (Evropa), Nurulasyiqah Mohammad Taha (azijsko-pacifiško območje) in Samu Kavanaghu (obe Ameriki), v njihovih prizadevanjih za nastop na Paraolimpijskih igrah v Londonu 2012. Vsak od teh atletov tekmuje na najvišji stopnji vsake športne discipline in vsi so že dosegli vidne mednarodne uspehe. V skladu s Farnellovo predanostjo v podpori lokalnim skupnostim bo podjetje zagotovilo sredstva in podporo pri doseganju ciljev teh atletov, ki nadaljujejo s svojimi tekmovanji na svetovnem nivoju.

    Poleg sponzorstva teh atletov bo Farnell prek ekskluzivnega portala na spletni skupnosti za inženirje element14, Športna tehnologija, predstavil nekatere inovacije na področju športne tehnologije. Ta namenski portal vsebuje številne informacije o tehnologiji aplikacij, ki se uporabljajo pri velikih športnih dogodkih. Vsebina bo obogatena zanimivimi prispevki atletov iz njihovih individualnih blogov, kot tudi z informacijami strokovnjakov. Več informacij o teh tehnologijah in atletih dobite na portalu Športna tehnologija, in sicer na naslovu: http://www.element-14.com/community/groups/sport-technology.

    Celotni članek

    Farnell sponzorira 3 atlete-invalide za paraolimpijske igre leta 2012

    2010_SE178_28

    www.element-14.com